Programi

KOREKTIVNA GIMNASTIKA

Vježbanje pod vodstvom fizioterapeuta: za prevenciju, oporavak, one sa zdravstvenim ograničenjima te populaciju 50+.
Intenzitet: 3

TNG

Za sve one koji po čitave dane sjede i muči ih tipično ženska zona: trbuh, noge i guza. Oblikujte kritične dijelove tijela!
Intenzitet: 4 – 5

FIT PILATES

Istegnite se, razvijte snagu, ravnotežu i koordinaciju na popularnom programu u našoj zanimljivoj i suvremenoj varijanti. Mislite da je Pilates dosadan i lagan? Razuvjerit ćemo vas!
Intenzitet: 5 – 6

BODY SCULPT

Statične vježbe sa različitim rekvizitima (bučice, palice, lopte, gume…), u zanimljivim kombinacijama. Za mršavljenje i oblikovanje cijelog tijela! Naš najpopularniji program, provjerite zašto!
Intenzitet: 6

FAT BURNING

Različiti aerobic programi (step, kružni, latino, thai bo, klasični aerobic…) koncipirani za maksimalnu energetsku potrošnju. Za one koji se žele zabaviti, steći kondiciju i smršaviti!
Intenzitet: 6 – 7

BURN & TONE

Klasični aerobic u kombinaciji sa statičnim vježbama oblikovanja za cijelo tijelo = zabavno i učinkovito!
Intenzitet: 6 – 7

FUNCTIONAL GYM

Intenzivan sveobuhvatni program stabilnosti, mobilnosti, izdržljivosti i jakosti (bez koreografija). Efekt teretane u grupnom okruženju.
Intenzitet: 7

FIT COMPLETE

Učinkovit program koji se sastoji od naizmjeničnih intenzivnih statičnih i dinamičnih vježbi (bez koreografije) za postizanje kompletne kondicije.
Intenzitet: 7 – 8

EXTREME

Vrlo intenzivan program, sastoji se od statičnih i dinamičkih vježbi koje uključuju skokove i pliometrijske vježbe (bez koreografije) za maksimalnu energetsku potrošnju.
Intenzitet: 9 – 10