O nama

AMIKA CENTRI počeli su sa radom 12.1.1998. godine i od tada stvaramo standarde grupnih fitnes programa. Djelovali smo na više lokacija u Zagrebu i Velikoj Gorici a trenutno možete vježbati u našim centrima u Maksimiru i Dubravi. Tijekom godina mnoge programe smo osmislili sami a neke uveli prvi u Hrvatskoj. Time pokazujemo prepoznavanje potreba korisnika ali i naslućivanje fitnes trendova od kojih svaki mora proći našu strogu stručnu procjenu kako bi eventualno bio uvršten u ponudu.

Naš tim čine kineziolozi, treneri, fizioterapeuti, instruktori i fitnes edukatori koji se kontinuirano educiraju i usavršavaju kako bi vam omogućili najkvalitetniju moguću tjelovježbu.

Grupni fitnes programi izazov su i profesionalcima sa dugogodišnjim iskustvom. Razlog leži u individualnim karakteristikama, ograničenjima i ciljevima svakog vježbača ponaosob. Upravo zato u  AMIKA CENTRIMA se izuzetno velika pažnja posvećuje sigurnosti vježbača a sve u skladu sa suvremenim otkrićima znanosti o ljudskom tijelu i vježbanju. Zato mnoge stvari radimo drugačije od drugih a za sve imamo jasnu teorijsku i praktičnu osnovu. Vježbanju pristupamo studiozno i precizno ne zanemarujući komponentu zabave a dičimo se i izvrsnom organizacijom.

Od prvog telefonskog poziva ili dolaska u AMIKA CENTRE osjećat ćete se dobrodošli i naše vam pažnje neće nedostajati. Znat ćemo vaše ime, pratit ćemo vaš napredak, prilagođavati vježbe vašim ograničenjima i veseliti se iskreno s vama zbog svakog, i najmanjeg, postignutog cilja.

AMIKA CENTRI nisu običan fitnes centar. Mi smo velika obitelj; omiljeno mjesto zdravlja, vježbanja, druženja i zabave. Provjerite zašto su naši vježbači naša najbolja reklama!